Transportable massagebrikse fra acopunctureshop.com

Blandt de mange faktorer, som afgør, om et besøg hos en behandler har været en succes, er det vigtige kriterium, at man som klient har følt sig tryg og sikker under behandlingen. Uanset om man har været på besøg hos sin fysioterapeut, sin massør, sin zoneterapeut eller måske kiropraktoren, vil man kun have fået det optimale ud af sin behandling, hvis rammerne for behandling har virket trygge og afslappende. Hvis for eksempel massagebriksen har været vakkelvorn og ustabil, kan man have ligget og spændt op i musklerne og dermed ikke været i stand til at modtage behandlingen – og det er ærgerligt, når mn har brugt tid og penge på en behandling, som netop skulle frigøre én fra spændinger og myoser.

 

Som behandler er det derfor vigtigt at sørge for, at den massagebriks, man anvender, er solidt bygget og kan holde til klienter i alle vægtklasser – og til behandlinger af varierende kraft og styrke. Især kropsbehandlere som for eksempel massører, kiropraktorer og fysioterapeuter bør vælge en massagebriks med et stabilt leje og mange muligheder for indstillinger og justeringer. Med den rette massagebriks tilgodeses både klientens behov for at ligge sikkert og komfortabelt, og behandlerens behov for at indtage en ergonomisk korrekt arbejdsstilling under behandlingen. Begge faktorer sikrer det optimale udbytte af massagen eller terapien.

 

Hos acupunctureshop.dk fører vi et bredt og varieret udvalg af massagebrikse fra de mest velanset producenter i verden. Samtlige massagebrikse hos acupunctureshop.dk er sikkerhedsgodkendt og lever op til samtlige standarder på området. Vi sætter en stor ære i udelukkende at føre massagebrikse af høj kvalitet fra anerkendte brands så som CAIR, Lojer, Naggura, Weelko og BTL. Vores udvalg af massagebrikse inkluderer alt fra de mest enkle, sammenklappelige modeller, til avancerede massagebrikse med mange indstillings muligheder og tilbehør.

 

Hos acupunctureshop.dk finder du massagebrikse til nogle af markedets laveste priser.

 

Astrid Pedersen