Van(d)vittig børnefødselsdag med farvestrålende fisk og hammerhajer på Den Blå Planet

Vil du gerne arrangere en helt særlig fødselsdag for dit barn, hvor barnet og dets kammerater får en unik og uforglemmelig oplevelse? Den Blå Planet på Amager ved København er en af Danmarks største og mest spændende attraktioner og Nordeuropas største akvarium, og det er et fantastisk sted at fejre en børnefødselsdag. På Den Blå Planet er der vand til alle side, hvilket giver en fornemmelse af at være under vandet, og byggeriet består af fem arme, så der er mulighed for at vælge flere ruter, når man går rundt og ser på dyrene. Akvariet rummer 20.000 dyr, som er fordelt i 53 akvarier. Der er syv millioner forskellige arter, så der er nok at kigge på. Børnene kan komme helt tæt på og se hammerhajerne, rokkerne og murænerne i det største akvarium Oceanet, de kan opleve smukke koraler og farverige fisk i Koralrevet og se dyrene i Regnskoven.  

Vær med til at fordre dyrene

Den Blå Planet er et populært sted at fejre børnefødselsdag i København, fordi børnene selv får lov til at være dyrepassere – under opsyn! – og de får lov til at se, hvad der gemmer sig i Krible Krable-vognen, de får lov til at håndtere slanger, og de er med til at forberede hajernes middagsmad og være med til at fodre rovfisk og hajer. For børnene vil det være en spændende oplevelse at få lov til at interagere med dyrene og lære noget om, hvordan dyrene lever, og hvad de spiser. Det bliver en fantastisk van(d)vittig og uforglemmelig fødselsdag for dit barn og hans eller hendes kammerater, og Den Blå Planet byder også på muligheder for at spise og drikke i dejlige omgivelser tæt på naturen.

Sjov børnefødselsdag i skønne naturomgivelser

Det er nemt at komme til og fra Den Blå Planet med metro fra Kastrup Station til hovedbanegården. Der kører desuden en shuttlebus mellem Den Blå Planet og Københavns Hovedbanegård. Den Blå Planet ligger smukt placeret med en fantastisk udsigt over Øresund, så der ligger et flot naturområde omkring akvariet, som også er værd at gå en tur i, når I holder børnefødselsdag i Den Blå Planet. Børnene vil helt sikkert få en oplevelse for livet, og de vil få svar på nysgerrige spørgsmål, og der vil helt sikkert være masser af sjov og masser at tale om. Vil du gerne høre mere om, hvad Den Blå Planet kan tilbyde i forbindelse med dit barns fødselsdag, så kan du udfylde kontaktformularen på hjemmesiden Denblaaplanet.dk, og så kan du nemt få arrangeret en helt særlig fødselsdag for din søn eller datter.

admin