Den bedste ultralydsgel fra Ekkomed

For mange hospitaler og på mange klinikker er Ekkomed den foretrukne leverandør af fantastisk ultralydsgel. Du kan derfor trygt handle hos os. Hos Ekkomed.dk finder du flere forskellige typer af ultralydsgel i høj kvalitet til gode priser.

Solidt udvalg

Hos Ekkomed har vi et fantastisk udvalg af den kvalitetssikret ultralydsgel. Du finder blandt andet vores populære ultralydsgel uden farve på 250 ml. Du finder også ultralydsgel i blå på hele 2500 ml. Du kan også købe ultralydsgel i dunk, hvis det foretrækkes fremfor de traditionelle beholdere, og hvis du ønsker at spare penge.  Vi forhandler også et smart gel kit, som er en nem måde hvorpå du kan distribuere ultralydsgel fra større beholdere over i mindre beholdere. Du finder både vores egen ultralydsgel, men også den populære og anerkendte Parker Aquasonic gel i klar farve.

Succes for vores kunder

Vores kerneværdier hos Ekkomed er at skabe succes og tryghed for vores kunder. Det gør vi ved at yde en fantastisk service samt levere produkter i høj kvalitet. Disse to faktorer skaber tryghed for vores kunder samt vores kunders klienter, og på den måde får alle en god oplevelse.

Alt i medicinsk udstyr

Hos Ekkomed finder du alt, hvad du har brug for til din klinik eller til et hospital, hvis du er indkøber. Arbejder du for eksempel med endoskopi, diagnostik, eller åben kirurgi for bare at nævne nogle få områder, så finder du de produkter og redskaber, du har brug for hos os. Har du brug for mere generelle produkter, såsom desinfektion eller papir til briks med videre, så kan du finde det og meget mere i vores store udvalg. Har vi det ikke på lager, kan vi nemt skaffe det til dig.

admin