Slip fantasien løs på e-plast.dk og find pladen eller taget til dig

Måske har du ikke gjort dig de store tanker endnu, eller også er du netop inde i emnet og ved præcis, hvad du skal have fat i. Om du ligger i den ene eller anden ende af skalaen, så kan du finde svar og løsninger på e-plast.dk. Måske er det et nyt termotag til din carport, terrasseoverdækning, udestuen eller vinterhaven, som trænger til en kærlig hånd. Hvad end du står og mangler, så findes der et utal af løsninger og ideer med plastplader eller andre tagkonstruktioner.

Plastplader åbner for et væld af muligheder

Og du kan finde lige de størrelser, som du mangler eller få dem skåret til. Derudover findes der mange forskellige materialetyper, som hver især har deres specifikke styrker og egenskaber. For eksempel kan det være, at I har en vindblæst terrasse, og det er ikke altid, den danske sommer er til at regne med, så det kan hurtigt blive en kold omgang. Både plexiglas- og akrylplader er stærkere end glas og giver en god isolation. Derfor bruges disse typer ofte som vindafskærmning på terrasser og altaner, så den danske sommer kan nydes i dejligt læ. Derudover kan plexiglas- og akrylplader bruges til drivhuset, da de er ekstra modstandskraftige i stormvejr. De går ikke i stykker af flyvende sten eller nedfaldne grene, så alle dine planter står trygt og godt i drivhuset, uden at du skal bekymre dig.

Hvis du er den kreative type, findes der også et væld af bløde PVC-plader på e-plast.dk. Når du skal starte et nyt projekt op, er det vigtigt med den rigtige hobbyplade eller skriveunderlag i de korrekte mål. Her kan du heldigvis finde netop den plastplade, som projektet måske står og mangler.

Prøv tagberegneren og få specifikt svar

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal bruge og i hvilke mål til den nye carport? Så kan du med tagberegneren få helt nøjagtige beregninger på dit tagprojekt. Den er nem at gå til og giver dig den præcise pris, så du hurtigt kan finde ud af, hvilken løsning passer til dig. Til carporten kan du for eksempel vælge termotag, så får du et slagfast tag med et behageligt lysindfald.

Når netop mulighederne er mange, kan det være svært at finde frem til den rette løsning. Her er du altid velkommen til at skrive en mail på kontakt@e-plast.dk eller ringe direkte til os på 88778282.

admin