Køb udendørs askebægre til virksomheden

Det er næsten ikke til at komme udenom, at der er et par rygere på enhver arbejdsplads – i hvert fald hvis arbejdspladsen har en bestemt størrelse. Selvfølgelig er det aldrig en god ide at opfordre til at ryge, men der er nu alligevel nogle fordele ved at købe et godt askebæger – både miljømæssige årsager og årsager, der handler om virksomhedens visuelle udtryk.

Her kan du læse mere om, hvorfor du bør investere i et godt udendørs askebæger til virksomheden.  

Miljøsvineri

Der er flere forskellige aspekter i forhold til, hvorfor det er godt med nogle gode, udendørs askebægre til virksomheden. Det er selvfølgelig ikke sundt at ryge og ikke noget, man bør opfordre til, men det er også meget svært at komme udenom, at folk rent faktisk ryger, og at det også hurtigt kan blive noget svineri, hvis skodderne bare bliver smidt på gaden – altså noget miljøsvineri. Så hvis du også gerne vil have, at din virksomhed skal vise, at I går op i bæredygtighed og den slags, så kan I gøre det ved eksempelvis at hænge nogle askebægre op, så man netop er mere tilbøjelig til at rydde op efter sig selv.

En flot og ryddelig arbejdsplads

At rydde op efter sig selv har selvfølgelig et bæredygtigt element over sig, fordi det netop er bedre for jorden, men derudover så er det jo altid godt med en virksomhed, som tager sig godt ud, og som ser anstændig ud. 

Hvis der ligger forskellige former for skrald foran virksomheden, så ligner det også, at der ikke er styr på sagerne, og at det er sløset virksomheden. Så det gør bestemt en forskel at have en flot og ryddelig arbejdsplads – både for de ansatte og selve virksomhedens udtryk.

admin