3 vilde investeringer til din bil

Har du en lille smule Brian i dig, så er det en perfekt sommer for dig at investere i bilen, nu hvor det kan se lidt svært ud at komme ud at rejse. Derfor har vi også i denne artikel samlet nogle bud på, hvordan du kan lave vilde investeringer til din bil, hvis du gerne vil bruge sommerbudgettet på din bedste mekaniske ven.

Installer racer sæder

Selvom det kan være svært at få bilen til at få mere fart på, så skal det ikke påvirke den følelse, som du sidder i bilen med. Et racer sæde er ikke nødvendigvis en dyr investering, men du kan gøre det til noget helt særligt at træde ind i bilen for både dig og passagerer. Når du rykker den op i gear, og du samtidig læner dig helt tilbage i sædet, så opstår der noget unikt.

Nyt anlæg i bilen

Hvis du har planer om at turnere med drengene i løbet af sommeren, så er dette en absolut nødvendig investering. Det koster lidt at få sat et nyt anlæg i bilen, men det vil være alle pengene værd, når du drøner ud af landevejen med drengene på bagsædet.

Få sat et soltag i

Ikke alle biler kan få sat soltag i, men hvis du skal ud at cruise gennem byen, kan du få mange blikke rettet mod din bil. Hvis du så samtidig har fået sat racer sæder i, så kan du for alvor lege Brian til en sådan grad, at din kæreste måske ikke længere kender dig – men du kender måske dig selv bedre end nogensinde før.

admin