Køb nye og bedre graveskovle til minigraver

Har du en mindre anlægs- eller byggevirksomhed, og bruger du en minigraver til dine opgaver? Så kan det være, det er på tide at investere i nye og bedre graveskovle til minigraver.

En af minigraverens fornemste opgaver er selvfølgelig at grave. Den lille maskine er effektiv, fordi den kan bruges til at grave ud på steder, hvor pladsen er begrænset. Det betyder at den kan løse mange små, men tunge opgaver, på ganske kort tid.

Men for at holde maskinen effektiv er det også vigtigt at man sørger for at bruge den rigtige skovl. Skovle bliver slidte med tiden, og derfor skal de enten repareres eller skiftes ud med jævne mellemrum. Når du vælger en ny skovl, kan du med fordel vælge en der er både robust og slidstærk.

Den almindelige standardskovl på minigraveren kaldes ganske simpelt en graveskovl. Det er en skovl med mange funktioner, da den er både rummelig og stærk. Den kan både bruges til at udgrave fundamenter og til at flytte større mængder materiale fra ét punkt til et andet.

Skovlene vælges ud fra hvilken belastning, din minigraver er bygget til, og er altså inddelt i vægtklasser. Det er vigtigt, du orienterer dig i din maskines optimale belastning, inden du investerer i en ny skovl.

Find den rette skovl til dit formål

Udover graveskovle kan man få en lang række ekstra skovle til minigraveren. Blandt andet lerskovle, planerskovle og risteskovle.

Med lerskovlen kan du let og ubesværet grave i tung og våd lerjord, som ellers vil være en belastning for din maskine. Risteskovlen kan sortere store elementer som sten og grene fra jord og sand via riller i bunden. Planerskovlen er et godt supplement til dig, der ofte skal jævne jord, grus eller sand.

admin