Sov sødt med ørepropper fra Japebo.dk

Der er intet bedre end en god nattesøvn, ligesom det er svært at komme i tanke om noget værre end det modsatte. Har du oplevet problemer med at falde i søvn grundet støj fra hjemmet eller lyde udefra, kunne nogle gode ørepropper muligvis være løsningen for dig. De rette ørepropper kan nemlig være løsningen, hvis du gerne vil vågne op frisk og veludhvilet den næste dag. Hos Japebo.dk kan du finde ørepropper, som er specialdesignet til at dæmpe støj fra omgivelserne uden du mærker, at du har ørepropper i.

Der findes to typer af ørepropper, som du begge kan finde hos Japebo.dk. Du kan vælge mellem universelle ørepropper eller formstøbte ørepropper. Den største forskel er her, hvor effektive de er til at holde støj ude. Mens den universelle kan dæmpe lyd på maksimalt 25 decibel, kan den formstøbte øreprop klare lyde på helt op til 40 decibel.

Den universelle øreprop er hos Japebo.dk fra mærket Alpine, som er designet med et unikt filter og af et termoplastisk materiale, der let former sig efter dit øre. Det skaber et perfekt fit i netop dit øre, som er helt afgørende, når øreproppen skal benyttes i forbindelse med at falde i søvn. Herudover er det et hudvenligt materiale, så det ikke kommer til at forårsage hudirritation omkring øret.

Hvis du sidder med spørgsmål til dit kommende køb af ørepropper, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Japebo.dk. Du kan ringe til dem på telefon 80 20 80 90, du kan chatte med dem på hjemmesiden eller du kan vælge at skrive en mail til info@japebo.dk. Herudover har de også en fysisk butik i Slagelse på Ndr. Ringgade 59, som du naturligvis også altid er velkommen til at slå vejen forbi.

admin