Trænger sportsklubben til nyt?

Der er mange danskere, der hver eneste dag, hver eneste uge og hver eneste måned, dyrker motion og sport i den ene eller anden form, enten alene eller sammen med andre. Derfor er det også klart, at der bliver brugt lang tid i diverse sportsklubber hver eneste dag, hvor der både er træning, kampe og opvisninger. Når der bliver brugt så meget tid i sportsklubber hvert år, er det derfor også klart, at udstyret i klubberne bliver slidt, fordi det bliver brugt så flittigt, og derfor med tiden trænger til at blive skiftet ud.

Nye pladser til publikum

For sportsklubber især, er det ikke kun selve sportsudstyret, der trænger til at blive erstattet og fornyet gennem tiden. I sportsklubber er der nemlig ofte opvisninger, kampe og lignende, der trækker publikummer til, der enten kender nogle af dem, der deltager, eller som er særligt interesserede i den sport, der bliver fremvist. De vil typisk sidde på klubbens tribuner, når de overværer sportsbegivenheden, hvor de let kan følge med i kampen eller opvisningen. Og eftersom disse sportsbegivenheder ofte finder sted, kan tribunerne derfor godt trænge til at blive skiftet efter nogle år, fordi de bliver godt slidte.

Vil I i den lokale sportsklub være sikker på, at I ikke skal have fat i nye tribuner hele tiden, så invester i tribuner i god og holdbar kvalitet. Dermed vil I både være sikre på, at tribunerne kan bruges længe, og I sikrer også, at publikum sidder godt, når de ser kampe, opvisninger og andet i jeres sportsklub. Og hvorfor ikke også gøre noget godt for det publikum, der igen og igen støtter op om både sportsklubben og dem, der dyrker sport her?

admin