3 slags lærerige tapeter til børn

Tapeter er ikke kun smukke og perfekte til at skabe noget liv på de kedelige, neutrale vægge. Tapeter kan nemlig også bruges til at skabe leg og lærerige stunder med dit barn. Lige så mange tapeter, der findes, lige så mange lege kan man få ud af de smukke motiver. Læs med her og få inspiration til, hvilke tapeter du skal vælge til børneværelset.

Verdenskort til geografisk læring

Er der et tapet, børn og i høj grad også voksne kan lære en masse af, må det være et verdenskorttapet. Selvom du sikkert føler, at du har en god, geografisk forståelse, kan det være fascinerende at gå på opdagelse i verdens afkroge. Vælg et verdenskort til væg og lær dit barn om de forskellige verdensdele. Undervejs kan det jo være, at du også selv lærer noget. 

Jungle- og skovmotiver til læring om naturen

Tapeter er også helt fantastiske til at skabe historier. Jo længere man kigger på det, desto flere historier opstår der. Hvis du vælger et tapet til børneværelset med junglemotiver eller måske skovmotiver, er der masser af historier, som bare venter på at blive fortalt. Hvilke dyr gemmer der sig inde i skoven, og hvilke lyde siger dyrene? En oplagt mulighed for at gøre barnet klogere på naturen.

Bogstaver og tal til skolebarnets læring

Hvis tapetet på børneværelset skal kunne forberede barnet til skolen, kan du også vælge sådan nogle. Du kan nemlig også få tapeter med fx alfabetet på. Så kan I sammen øve jer på ABC og gøre det til en sjov leg. Er det matematikken, der skal kigges på, så udforsk markedet efter motiver med tal. Børn lærer ofte bedst med leg og sjov.

admin