4 bageforme en amatørkonditor er nødt til at eje

Kageforme er for dig, som elsker at dekorere, bage og anrette smukke kager. Formene er virkelig next level i dit køkkenskab, og nogle af dem er decideret livsnødvendige for dige kager. Så hvis du har en lille konditor eller bager gemt i dig, så er det bare med at læse med. Så giver du både dig og dine kager de bedste vilkår for succes.

  1. En tærteform

Man er ikke en ægte bage entusiast, hvis ikke man ejer en tærteform. Så hvis ikke du allerede ligger inde med en, så må du ned i din nærmeste isenkram. Med en tærteform får du en flot kant på din tærte. Der findes mange forskellige slags, hvor nogle er mere dekorative og detaljerede end andre.

  1. En randform

Randforme er perfekt til den kreative amatørkonditor. Formen giver dig mulighed for, at sætte et mere personligt præg på dine kager med sin speciele form. De fleste randforme kan både bages og fryses ned. Du kan derfor også bruge formen til kølige desserter.

  1. En lagkageform

Det er en kunst i sig selv at bage snorelige lagkagebunde. Det gør det til gengæld en del nemmere, hvis du får hjælp af en lagkageform. Når du bruger lagekageforme, så sikrer du dig, at dine bunde bliver helt ensformige. Det er vigtigt, at du anskaffer dig forme i enten slip-let eller silikone, så bundene ikke går i stykker, når du skal have dem ud.

  1. En springform

Hvis du har tænkt dig at eksperimentere med mere følsomme kager såsom cheesecake, eller mousse, så er en springform en nødvendighed. Formen hjælper kagen med at holde sig sammen, indtil den har sat sig. Derefter kan formen åbnes forsigtigt uden at kagen knækker.

admin