Bilgadgets i 2021: Sådan optimerer du køreoplevelsen

Hvis du elsker din bil, så går du op i, hvilket udstyr den her, så du kan gøre din køreoplevelse både god og effektiv. Der findes et utal af dimser og måder at opgradere bilen på, og det er ikke alle, der er lige nødvendige. Vi kommer her med bud på, hvilke gadgets du kan anskaffe dig, hvis du gerne vil gøre din køreoplevelse ekstra god for relativt billige penge.

Håndfri telefon

Er du typen, som godt lige kan tage en to minutters samtale med telefonen i hånden, mens du kører? Så er det måske på tide, at du lægger den dårlige og ulovlige vane på hylden. Med en Parrot håndfri har du en enhed, som du kan sætte din mobil i, så du ikke alene kan undgå båder, men også navigere sikkert rundt i trafikken.

Navigationssystem

Der var en tid, hvor vi skulle bruge et fysisk kort til at komme rundt i landet og over grænserne, men den tid er heldigvis ovre. Det lyder komplet umuligt at sidde og bakse med et kort, og heldigvis har vi siden da opfundet GPS’en. Hvis du ikke allerede nu har en GPS, skal du investere i en. Det er billigt, og det er et utroligt godt redskab til at finde rundt.

Fartpilot

Kører du ofte lange strækninger, hvor du skal holde en fast fart? Det kan godt være svært at koncentrere sig så meget, at man holder den rigtige fart konstant, men med en fartpilot skal du ikke gøre det selv. Ram den fart, du skal ramme, og tryk så på fartpiloten.

admin