Find det helt rigtige akvarie til dine fisk

Hvis det er første gang, du skal vælge et akvarie til hjemmet, så er der visse overvejelser, du bør gøre dig, før du går ud og køber det. For det første skal du beslutte dig for, hvad det er for en type fisk, du ønsker at have. Det findes mere end 1000 fiske, men selskabsfisk er et oplagt valg for dig, som skal have akvariefisk for første gang, fordi selskabsfiske er nemme at holde. Denne type fisk kræver heller ikke det helt store akvarium, så du har mulighed for at vælge et mindre, hvis du ikke har så meget plads i din bolig.

Find den rigtige størrelse akvarie

Dernæst skal du finde frem til, hvilken slags akvarium du gerne vil have. Der findes mange typer på markedet lige fra små bowler til store rektangulære akvarier. Du kan også vælge at købe et startsæt, hvor der følger det mest nødvendige udstyr med, så du ikke skal købe delene enkeltvis. Populære modeller er f.eks. Jewel Akvarier, som du kan få hos dyrehandlere, og her kan du finde netop den model akvarie, du har brug for. Du kan få akvarieborde til akvariet, som er specielt designet til at kunne holde til et tungt akvarie fyldt med vand, og så ser det visuelt flot ud. Du kan i visse tilfælde dog også have dit akvarie stående på et almindeligt bord, hvis det ikke er for tungt. Til akvariet finder du masser af tilbehør og flot pynt, som du kan dekorere det med. Du får dermed både fornøjelsen af at holde fisk og samtidig får du en smuk dekoration til dit hjem.

Stort udvalg af akavarier til favorable priser

Hos Lystrup Dyrecenter har de et stort udvalg af akvarier og akvariefisk, og her kan du få rådgivning til at vælge netop den løsning, som passer bedst til dig. Vælg eksempelvis mellem flotte Jewel akvarier, bowler, glasakvarier og masser af smart tilbehør og få det hele leveret eller afhent det selv i butikken til favorable priser.

admin