Fordelene ved Acana hundefoder

Acana hundefoder har utroligt mange fordele, som er værd at have med i overvejelserne, når man køber foder til sin hund. Der er nemlig meget sundhed at hente, ved at vælge den rigtige typer foder. Acana hundefoder er først og fremmest fremstillet af ingredienser af utrolig høj kvalitet. De anvendte frugter og grøntsager dyrkes lokalt og behandles skånsomt i processen. Hver dag modtager Acanas køkken friske råvarer fra lokale landmænd, hvorefter de forvandler dem til sund og næringsrig kost til din hund.

Derudover er foder fra Acana fremstillet af så få ingredienser som muligt. Acana forsøger så vidt muligt, at matche foderet med det, som hunden ville spise ude i naturen – det vil sige en kost rig på protein og lav på kulhydrat, så blodsukkeret holdes stabilt og overvægt undgås. Ved at have få ingredienser af god kvalitet sikrer Acana den bedst mulige og mest naturlige næring til din hund. Acana hundefoder indeholder desuden ingen hurtige kulhydrater som ris, tapioca eller katoffel. 

Derudover er Acana hundefoder 100% fri for korn, hvilket er en vigtig faktor for sund hundemad. Hunde har ikke godt af at spise glutenholdige kornprodukter, og ofte er disse kun tilsat som unødvendige fyldprodukter i billigt hundefoder.

Hos Dyrcenter.dk finder du et stort udvalg af foder fra Acana. Prøv eksempelvis smagsvarianten pork og butternut squash, hvis din hund er glad for svinekød, eller lam og æble hvis den er glad for lam. Varianten med lam er desuden velegnet til hunde med tendens til allergi, da den er fremstillet helt uden kylling, æg, majs, hvede og mejeriprodukter, og derfor udgør en meget skånsom kost. Hos Dyrcenter.dk finder du også foder til hvalpe fra Acana, samt foder til hunde der døjer med overvægt. Er din hund meget aktiv kan du med fordel prøve Acana Sport, som er ekstra rig på frisk kød og fedt. 

Katrin Sørensen