Flotte gryder til lækker mad

Det franske mærke Le Creuset er kendt for sine flotte og farverige gryder, der er virkelig gode til at lave en række forskellige former for mad i. Det er ikke mindst simremad, hvor maden skal stå i gryden i flere timer. Le Creusets gryder er nemlig lavet af støbejern, hvilket gør, at der er meget gode til at holde på varmen, og at de derfor egner sig godt til mad, der skal stå og småkoge i flere timer. Gryderne er derfor perfekte til at lave mad til hele familien en dag, hvor I har god tid, eller at lave mad til gæster. Med de flotte gryder fra Le Creuset behøver du ikke at investere i dyre fade til bordet: Du kan sagtens bare sætte gryderne ind. 

Et godt sted for dig at købe gryder fra Le Creuset er på hjemmesiden grydeguru.dk. De har et stort udvalg af gryder fra det franske mærke, og det vil derfor være nemt for dig at finde lige præcis den gryde, som du har brug for. Hvis du skifter grydernes fenolknop ud med en stålknop, kan gryderne tåle at komme i ovnen. Det gør, at du ikke behøver at have så mange forskellige gryder og fade. Det kan være rigtig smart i særligt et lille køkken, at du ikke behøver at bruge så meget plads på de forskellige ting. 

Selvom gryderne fra Le Creuset har snart 100 år på bagen, er de  fyldt med den moderne teknologi og kan derfor bruges på et hvilket som helst komfur, også induktion. Det er med til at gøre, at du kan bruge dem i et hvilket som helst køkken, lige meget hvad du har derhjemme. Du behøver derfor heller ikke at være bange for, at du ikke kan bruge dine gryder, når du flytter til et nyt sted, hvor der er en anden form for komfur. 

En Le Creuset gryde koster nogle flere penge end en almindelig gryde. Til gengæld er det også en gryde, som du kan have i rigtig mange år fremover. Du kan derfor hurtigt fordoble eller tredoble grydens levetid i forhold til almindelige gryder. Det er nogle meget holdbare gryder, som du helt sikkert vil komme til at sætte rigtig stor pris på. På grund af den gode kvalitet giver Le Creuset også en livstidsgaranti på deres støbejernsgryder og deres gryder i rustfrit stål. Det siger noget om, hvor meget de selv stoler på deres gryders holdbarhed. 

Emilie Jacobsen