Køb Grisport sikkerhedssko i høj kvalitet hos Ølholm

Alle håndværkere, murere, tømrere, entreprenører, stilladsarbejdere og lager medarbejdere kender til nødvendigheden af sikkerhedsfodtøj. Et øjebliks uopmærksomhed kan betyde et handicap på livstid, hvis man er så uheldig at få foden i klemme, eller hvis der falder noget tungt ned på den. For den enkelte medarbejder kan det i værste fald betyde enden på arbejdslivet – for en virksomhed kan det betyde månedlang sygemelding og måske i sidste ende tabet af en dygtig medarbejder. I det hele taget ikke en ønskværdig situation for nogen parter – og en situation, som nemt kan undgås ved at sørge for, at alle medarbejdere har adgang til sikkerhedssko af høj kvalitet.

 

Der er dog stor forskel på sikkerhedssko, og ikke alle typer sikkerhedssko er lige behagelige at gå i. Dette kan skyldes, at billige sikkerhedssko ofte er fremstillet af inferiøre materialer, og at producenten ikke har haft fokus på komfort. Sådanne sikkerhedssko kan gøre arbejdsdagen til et mareridt, og i aller værste fald føre til skade på fødderne. Det er altså vigtigt, at de sikkerhedssko, der indkøbes og stilles til rådighed for medarbejderne, for det første er tilpasset det arbejde der udføres, det miljø, det udføres i, og de enkelte medarbejderes fødder. Og så må de også gerne være pæne og smarte!

 

Ølholm Safety har mange års erfaring med forskellige mærker af sikkerhedsfodtøj, og har gennem årene oparbejdet stort kendskab til de producenter, der er på markedet. Ud over sikkerhedssko til byggebranchen og andre hårde arbejdsmiljøer, fører vi også sikkerhedssandaler og skridsikre sko til brug i for eksempel storkøkkener og andre steder, hvor gulvet kan risikere at være glat. Alle vore producenter er leveringsdygtige i sikkerhedssko, som lever op til de gældende lovkrav og standarder på området, og vi handler kun med de bedste og mest velrenommerede.

 

I afdelingen for sikkerhedssko finder du blandt andet Grisport, som er et mærke med produkter af høj kvalitet og stor variation i udformning og udførelse. Se for eksempel de smarte ankelstøvler i 100% læder, som især egner sig til udendørs arbejde i de kolde og våde vintermåneder. Støvlerne er forsynet med Vibram såler for sikkert og stabilt fodfæste og særligt solide syninger med blødt sømværn for ekstra komfort. Overdelen er udført i vandtæt DAKAR læder med de smarte patenterede BOA lukninger, som gør det nemt at tage støvlen af og på. I kombination med et par åndbare og svedtransporterende sokker udgør Grisport 70001 Military den perfekte basis for en god arbejdsdag, uanset vejrlig.

 

Astrid Pedersen