Lydmålere afhøj kvalitet fra Extech hos Pro Instruments

Kravene til lydstyrke på arbejdspladser, spillesteder, cafeer og i restauranter er temmelig strikte – det handler om at beskytte publikums og gæsters hørelse, så de ikke senere hen i livet kommer til at lide af tinnitus. Diverse høreskader og andre lidelser, som fører til nedsat hørelse eller, i værste fald, total døvhed, er ofte forårsaget af et for højt støjniveau i omgivelserne. På mange arbejdspladser er høreværn påbudt på linje med øvrigt sikkerhedsudstyr som for eksempel hjelme, handsker og ekstra forstærket fodtøj. Dette skyldes, at høje lyde samt det kraftige lufttryk kan medføre midlertidig døvhed, ringen for ørene, sprængte trommehinder og andre skader, som risikerer at udvikle sig til permanente tilstande. Men på koncert spillesteder og arbejdspladser som for eksempel børnhaver kan man ikke forlange, at hverken pædagoger, koncertgængere eller barpersonale og vagter skal være iført industri høreværn. Derfor skal der forestages nødvendige foranstaltninger for at holde lydniveauet i et acceptabelt leje.

 

Til det formål er det vigtigt at have en god og nøjagtig lydmåler, så du nemt kan danne dig et overblik over lydniveauet i dit lokale – uanset om det drejer sig om en skole, institution, restauration eller koncertsal. En præcis og ufejlbarlig måling af det generelle støjniveau vil kunne danne basis for de foranstaltninger, der skal til – om det er opsætning af akustik plader, limiter på fronthøjttaleres forstærkere, eller en hel ombygning af lokalerne med bedre akustik for øje.

 

Hos Por Instruments kan vi tilbyde et stort og velassorteret udvalg af lydmålere i høj kvalitet og med et uovertruffent præcisions niveau. Vore måle instrumenter er leveret af den velansete svenske producent Extech, som er kendt for sine kvalitets produkter inden for måle teknologi, og som lever op til samtlige standarder og regelsæt på dette område. Lydmålere fra Extech er, i lighed med virksomhedens andet materiel, top kalibreret og med mulighed for at indstille spændvidden i måleområdet for en højere grad af præcision.

 

Flere af vore lydmålere fra Extech leveres inklusive mikrofon, kalibrator, data logger og diverse kabler og stik. Hvis det er første gang, du anskaffer dig en lydmåler, kan vi anbefale vores Extech 407732-kit, som er et samlet sæt indeholdende præcisions lydstyrkemåler inklusive mikrofon, 94dB kalibrator og en plastik kuffert til opbevaring og transport af udstyret.

 

Når du handler hos Pro Instrument, er du garanteret en super service. Vi giver også gerne råd og vejledning i forhold til dit indkøb, og vi leverer inden for få hverdage.

 

 

 

Astrid Pedersen