Selecteddesigners.dk

Selecteddesigners.dk er en dansk hjemmeside, som forhandler smykker fra nøje udvalgte skandinaviske brands og designere. Indkøberne hos Selected Designers har i høj grad fokus på, at have fingeren på pulsen, og derfor er det altid de hotteste brands og de mest lovende up-coming designere fra hele skandinavien, som håndplukkes og forhandles på siden. Der vil derfor både forekomme store etablerede brands og små mere eller mindre ukendte brands. Tilfælles for dem alle er dog at de har nogle spændende designere og moderigtige styles, som er udvalgt af dygtige indkøbere. Selected Designers opdaterer hele tiden udvalget på hjemmesiden, netop for at sikre at det er det bedste og nyeste på markedet. Lige nu er Pernille Corydon og Carre smykker særligt populære og disse brands kan selvfølgelig også findes på siden, mens den mere ukendte RebekkaRebekka også pryder sortimentlisten. Er man ligeglad med brand men mere interesseret i om det er guld eller sølv, kan man også nemt indstille søgningen efter dette. 

Smykkerne som forhandles hos Selected Designers er kendetegnet ved, at de er moderne, stilrene og enkle. Desuden bliver der lagt stor vægt på kvaliteten, hvorfor alle smykker også tjekkes grundigt igennem, før de sendes afsted til køber, for at sikre, at de lever op til den forventede kvalitet. 

Selected Designers kører desuden et nytænkende koncept, hvor forskellige fashion bloggere sammensætter moderigtige looks, med forskellige smykker fra forskellige brands og i forskellige prisklasser. Samtidig giver bloggerne gerne et par ord med på vejen til inspiration i forhold til hvordan man ellers kan bruge de anvendte smykker i andre sammenhænge. Herefter kan man som køber så nemt kopiere looket, ved at trykke “buy the look”. Selected Designers mission og håb er som følge af dette koncept, at kunne inspirere danskerne til at sammensætte unikke looks og style sig selv med hjælp fra de dygtige udvalgte bloggere. Bloggerne har ofte fokus på særlige items, som de synes bedst om, og som de bruger i sammenhæng med forskellige outfits og forskellige andre smykker. Som køber kan man med hjælp fra dette koncept, bedre visualisere helhedsindtrykket, som smykkerne kan være med til at give.

Bestiller man smykker fra Selected Designers tilbydes der lige nu gratis levering og man vil allerede modtage sine varer indenfor 1-3 hverdage. Er det en gave kan man desuden helt gratis få pakket den ind. Hvis man har spørgsmål sidder et hold af hjælpere altid klar ved tasterne og telefonen i hele åbningstiden. 

Katrin Sørensen