Køb luksus massagestol fra Iwao

Har du nogen sinde arbejdet som kontoransat – for eksempel programmør / udvikler, revisor, regnskabsmedarbejder, eller anden stilling, som kræver, at man sidder ned i mange timer hver eneste dag – ja, så ved du, hvor slidsomt det kan være for ryggen, lænden og skuldrene. Stillesiddende arbejde er meget hårdt for kroppen. Man behøver ikke være beskæftiget i en branche, hvor arbejdsdagen er præget af tunge løft, uhensigtsmæssige vrid eller monotone bevægelser, før det kan have en negativ effekt på hele kroppen. Når du sidder ned i mange timer og måske udvikler en ludende holdning med rundet ryg, skuldrende oppe om ørerne og hovedet skudt frem, belaster du dine muskler og led på en måde, som de ikke er beregnet til. Og hvis du ikke får strakt de tilsvarende muskler ud i løbet af din arbejds dag eller ved regelmæssig træning, ja, så vil de trække sig sammen og yderligere forværre den dårlige holdning, som fører til træthed og smerter i ryggen. Musklerne vil blive overbelastede og trætte – og det kan mærkes, også i fritiden, hvor du vil mangle energi og – i værste fald – være nødsaget til at tage smertestillende eller søvn inducerende medicin.

 

Som chef eller office manager for virksomheder med primært kontorbaserede medarbejdere, er du ansvarlig for medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. Hvis du vælger at tage den opgave alvorligt, vil du opleve større medarbejder tilfredshed, hvilket uvægerligt fører til større arbejdsglæde og højere produktion. Dette kan ses på bundlinjen, og af samme grund har du alle mulige incitamenter for at skabe en arbejdsplads, som er så attraktiv som mulig, og som tilgodeser medarbejdernes behov. Dette kan gøres på mange måder, og én af dem er at fokusere på medarbejdernes sundhed og helbred, og at vise, at du kerer dig om de generelle sundhedsmæssige aspekter af dine medarbejderes liv. Du kan for eksempel vælge en økologisk kantine ordning, en rabatordning hos et fitness center, en generøs sundhedsforsikring – eller et meget synligt og direkte tiltag, som for eksempel en massagestol til fri afbenyttelse for medarbejderne.

 

Hos Iwao finder du lækre og luksuriøse massagestole i alle tænkelige størrelser og varianter, med eller uden specialle features – og i et prisleje, som er særdeles fordelagtigt. Samtlige massagestole fra Iwao er sikkerhedsgodkendte og bygget til at kunne tåle timers daglig brug. På webshoppen iwao-massagestol.dk kan du finde præcis den massagestol, som passer til dine – og din virksomheds – behov.

 

Astrid Pedersen