Skab nemt en ekstra soveplads med en foldemadras

Har du brug for flere sovepladser, når I får gæster? Men har du ikke plads til at have en gæsteseng? Med en foldemadras bliver det nemt for dig at skabe en ekstra soveplads i dit hjem. Madrassen kan foldes sammen, når du ikke bruger den. Så kan du gemme den væk på loftet eller i kælderen. Når en gæst så melder sin ankomst, er det nemt at hive madrassen frem og folde den ud og rede en seng på den. På den måde kan du sagtens sige ja til at få overnattende gæster i fremtiden. 

Et godt sted at købe en foldemadras er hos webshoppen sengeogmadrasser.dk. De har en god foldemadras, der ikke bare er praktisk, fordi den kan foldes sammen. Den er også behagelig at ligge på. Det er med til at gøre, at det også vil være rart for din gæst at sove på den. 

Det er ikke kun derhjemme, at du kan få brug for at have en ekstra soveplads. Det kan for eksempel også være i sommerhuset. Hvis hele familien skal kunne være i sommerhuset, kan det være nødvendigt, at du har en eller flere foldemadrasser liggende. På den måde bliver det også nemt at rede op i stuen. Det kan gøre, at både onkler, tanter, fætre og kusiner kan være der. Når I ikke skal bruge madrasserne, kan de nemt stuves af vejen i et skur eller lignende. 

Hvis du har problemer med ryggen, kan det også være en god ide, at du har en foldemadras med, når du skal sove ude. Det kan være, at du ofte synes, at sengen er for hård, når du er på hotel. Hvis du er i bil, fylder det ikke meget, at du tager din foldemadras med, så du kan folde den ud og lægge den oven på sengen. På den måde undgår du problemer med din ryg, når du er på ferie. 

Foldemadrassen kan også være smart at have med på campingferie. Hvis du holder af at ligge i telt, men er blevet træt af at ligge på et tyndt liggeunderlag, kan du nemt kan en foldemadras med. Når du folder den ud, får du en langt behageligere seng, end du ellers ville have haft. Foldemadrasser kan fås så billigt, at det også er en mulighed at tage en med på festival. På en festival vil madrassen være mere udsat, og der kan det være rart at kunne købe en billigere model. 

Emilie Jacobsen