En skole til unge der er ved at blive voksne

En god skolegang er af afgørende værdi for de unge mennesker. De fleste vil opleve at skulle gå i skole mange år af deres liv – både som små børn og som ung-voksne, og det er derfor absolut nødvendigt, at man finder en skole, hvor man føler sig tryg i sin personlige udvikling.

Det er vigtigt at føle sig tryg i det miljø, der er på ens skole. Det er medvirkende til, at det bliver et konstruktivt arbejdsmiljø såvel som miljø, hvor man tør udfolde sig mentalt og fagligt.

Et skoleforløb bringer mange minder med sig, og er i særdeleshed i sted, der i høj grad former dig eller dit barn. Derfor kunne I med fordel vælge en privatskole ved Holbæk, der gør en dyd ud af at udvikle eleverne på alle parametre.

Et balanceret arbejdsmiljø og en personlig udfordring

Her vil du som teenager kunne opholde dig fra 7-10. klasse og modtage undervisning og vejledning fra lærere, der både kan lide at arbejde med teenagere, og som også er mægtigt dygtige til det.

Det er en privatskole, der har fokus på, at du dygtiggør dig fagligt og udfordrer dig selv. Her vil du modtage en solid og højt kvalificeret undervisning, så du kan føle dig forberedt og klar til at søge gode resultater ved Folkeskolens Afgangsprøver.

Skolens miljø agter at være et moderne tilbud til dig: den har et velfungerende bibliotek og gode computerarbejdspladser, som du frit kan bruge i undervisning såvel som i fritiden.

Hvis du skal i 10. klasse vil du kunne nyde godt af nogle ekstra oplevelser som musik, sport eller dans-teater.

Bliv klogere på dine egne ønsker allerede i dag.

admin