Forbered dig til fremtiden med specialløsninger

Hilser du fremtiden inden for automatisering, teknologi og robotter velkommen, eller er du mere den person, der har et traditionelt syn på, hvordan tingene i en virksomhed skal føres? Hvis du er en del af den første kategori, så er du allerede nået lang i forhold til at fremtidssikre dig selv og din virksomhed. Uanset hvem man er, bliver man nødt til at indse, at den teknologiske fremgang, med fx automatiseret robotter, vil blive en del af vores fremtid.

Hvis man vil overleve som virksomhed nu til dags – og i fremtiden – er der behov for, at man automatisere ens arbejde mest muligt. Unimec er et ingeniørfirma, der står klar til at hjælpe andre virksomheder med dette. De udvikler nemlig automationsudstyr til montage og færdiggørelse af industriprodukter.

13 hårde år – men de kæmper endnu

Et seriøst maskinbyggerhus der er det foretrukne på markedet. Det var målet for Unimec, da virksomheden blev stiftet tilbage i 2007. Og selvom der snart er gået 13 år, så arbejder de inden for en branche, der kan være svær at lykkes i, da de arbejder med svære, lange komplekser løsninger. Men på trods af udfordringerne, kæmper virksomheden stadig videre i samme stil som altid – og de forsøger konstant at blive bedre for at nå deres drøm, som de har haft lige siden 2007.

I arbejdet med specialmaskiner, arbejder Unimec inden for følgende underemner:

  • Robotløsninger
  • Produktionsudstyr
  • Håndteringsudstyr
  • Montageautomater
  • Testmaskiner

Som det kan ses, arbejder de altså inden for mange specialområder, hvor de leverer automatiseringsløsninger. Hvis du sidder og drømmer om, at en maskine på din virksomhed, kan du kontakte Unimec, så de kan fortælle om lignende projekter eller komme med ideer til dig. Uanset hvad, er det nødvendigt i dag og ikke mindst for fremtiden, at tænke i måder og ideer, hvor man kan effektivisere og automatisere ens arbejde mest muligt, hvis man vil være konkurrencedygtig på svære markeder.

admin