Skridsikre sko – når køkkenarbejdet skal være trygt

Hvis du i din egenskab af leder i hotel- og restaurationsbranchen – for eksempel som køkkenchef, forpagter, ejer eller bestyrer – leder efter et sted, hvor du kan købe personalebeklædning og skridsikre sko til dine medarbejdere, kan du med fordel tjekke imagewear.dk ud. Hos imagewear.dk kan du finde det helt rigtige personaletøj til de helt rigtige priser.

Det store og velassorterede udvalg byder på kokkejakker (og knapper dertil), kokkebukser, kokkehuer i mange forskellige udformninger (for eksempel kalotter, klassiske Escoffier-huer, bandanas og sixpences), tjenertøj til damer og herrer, forklæder og forstykker i høj kvalitet samt rigtig meget andet tilbehør, som er nødvendigt for at kunne begå sig i restaurationer, caféer og andre former for serveringsetablissementer.

Sikker og tryg servering og køkkentjans med skridsikre sko fra imagewear.dk

Alle som har arbejdet som floor manager, tjener, bartender, afrydder eller anden form for serveringspersonale ved, at når man er på fødderne i mange timer hver dag, betyder det meget, at eens fodtøj støtter fødderne på den rigtige måde. Ud over det, at man kan få ondt i sine fødder efter en lang arbejdsdag, kan forkert slid på led og knogler føre til invaliderende tilstande så som slidgigt. Og arbejder man i køkken, er man 100% klar over, at det mere er reglen end undtagelsen, at gulvet er glat eller fedtet. Spildte væsker eller fedstoffer samt madrester, som har fundet vej fra køkkenborde til gulv, udgør en stor fare for udskridning. Især når der er fart på, kan en udskridning i værste fald medføre skader som forstuvede eller forstrukne ledbånd og sener, eller endog brækkede knogler. Og hverken en køkkenmedarbejder eller en serveringsperson kan gå på arbejde, hvis fødder eller ben ikke virker.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere på gulvet og i køkkenet har det rette fodtøj til rådighed. Hos imagewear.dk finder du skridsikre sko, som egner sig til såvel tjenere som kokke og andet køkkenpersonale. Skridsikre tjenersko udmærker sig derved, at de er udført i mørke materialer som for eksempel læder eller nubuck, og dermed er meget diskrete og elegante på én gang. De flotte og utroligt komfortable skridsikre sko fås i flere størrelser og udformninger, og har alle det tilfælles, at de yder optimal støtte i hæl og svang. Til køkkenpersonalet findes, ud over et stort udvalg af skridsikre snøresko, de klassiske skridsikre træsko til kokke, som tillade foden at ånde, så den ikke bliver ubehageligt varm af at tilbringe timer i et køkken, hvor temperaturen og luftfugtigheden til tider er høj.

Se det store udvalg af skridsikre sko i webshoppen på imagewear.dk.

Astrid Pedersen