Skru op for professionalismen med en gulvstander til iPad

Med en kvalitets-gulvstander til iPad og Tablet, kan du og din virksomhed fremstå mere professionelle. En gulvstander er en fantastisk måde at gøre præsentationer, informationsdelinger eller sign-up processer meget nemmere for kunder. En gulvstander virker som en tiltrækningskraft i sig selv, da den gør det nemmere for folk at følge med i det, du gerne vil informere dem om.

Sikkerheden i top

Hvis man står ved stand, er man ofte nødt til at være flere steder på en gang. Derfor er det rart at kunne slappe af, når det kommer til at ens elektronik er i sikre hænder, når man er optaget af noget andet. Derfor kan holderen i gulvstanderen kan låses, så ingen pilfingre kan løbe afsted med din iPad eller tablet, hvis du kigger væk et øjeblik. Du kan også tilkøbe ekstra sikkerhed med en kabellås.

Lækre specifikationer

Gulvstanderen kan drejes 360 og kan både anvendes i liggende tilstand eller i stående tilstand. Selve holderen til iPad eller tablet kan bøjes 0-88, så du nemmere kan justere den efter for eksempel højde eller lysindfald. Gulvstanderen er 1.2m høj, hvilket er en behagelig højde for langt de fleste at operere en tablet eller en iPad med.

Invester i et professionelt look

En gulvstander til iPad eller tablet er en investering i sit image og sit brand udadtil mod verden. På konferencer eller til præsentationer fremstår du mere professionel med en gulvstander. Hvis du er interesseret i at høre mere eller at investere i en gulvstander, så tøv endelig ikke med at kontakte os per telefon eller email. Vi står klar til at hjælpe dig i godt i gang med en gulvstander i høj kvalitet.

admin