Specialiseret hundefoder af høj kvalitet fra Royal Canin

De fleste tænker på hunde som resiliente og robuste dyr, som, for at klare sig i naturen, nærmest er altædende og sagtens kan klare sig med inferiør hundemad. Intet kunne dog være længere fra sandheden. Hunden er gennem årtusinder blevet domesticeret og har fjernet sig mere og mere fra sine naturlige forfædre, og har gennem generationers forædling af racer og egenskaber meget varierende præferencer, når det kommer til ernæring. En hunds fordøjelses system er mere skrøbeligt, end man skulle tro, og det er vigtigt at sætte sig grundigt ind i, præcis hvilken type næring, eens hund har brug for.

Tal med dyrlægen om din hunds behov

Når du skal vælge foder, er det således meget vigtigt at være opmærksom på, hvad din hund har brug for, afhængigt af hvor den er i sit liv (hvalp, unghund, voksen senior), om den tilhører en let eller tung race, om den har et højt eller lavt aktivitets niveau (for eksempel sofaløve versus jagthund eller agility stjerne), eller om der er særlige forhold, der gør sig gældende i hundens liv. Visse hunderacer har tendens til fordøjelses besvær, led problemer eller problemer med tænder og tandkød, og disse problemer bliver mere udtalte med alderen. Drægtige eller diegivende tæver kan have brug for ekstra tilskud til den almindelige kost for at understøtte hvalpenes ernæring og erstatte de næringsstoffer, der går til i processen, og hvalpe har brug for ekstra ernæring til at understøtte vækst i kombination med et højt aktivitets niveau.

Dyrlæger anbefaler Royal Canin

Når du skal vælge basis foder til din hund, er det således vigtigt, at foderet er skræddersyet din hunds behov. Den anerkendte og velansete producent af hundefoder, Royal Canin, tilbyder en bred vifte af produkter, som er tilpasset hunde af enhver art på tværs af race, køn, aktivitetsniveau, størrelse og generelle sundheds tilstand. For eksempel kan du finde specialfoder til din hvalp, uanset om den tilhører tungere racer som for eksempel Sankt Bernhards hund, Malamut, Grand Danois, Mastiff eller Dogue de Bordeaux, en mellemtung race som Schäfer eller Golden Retriever, en lettere race som Airdale Terrier eller Border Collie eller de helt små hunderacer som Gravhund, Papillon eller Chihuahua. Denne store variation gør, at Royal Canin anbefales som grundfoder af specialister verden over. Royal Canin foretager konstant nyskabelser inden for hundefoder, og sørger for, at hver enkelt variant opdateres med de nyest opdagelser inden for hundens ernæring.

Du kan finde et stort udvalg af billigt hundefoder fra Royal Canin på simbasfoder.dk

 

Astrid Pedersen