Unikke designgulve fra Vestbjerg Epoxygulve

Hos Vestbjerg Epoxygulve er vi specialister i at udvikle og lægge designgulve. Vi tilbyder gulve i mange forskellige materialer og mønstre og i en bred vifte af rare farver, som du selv kan vælge. Vi har både private og erhvervskunder, der søger unikke gulvløsninger til eksempelvis butikker, institutioner, erhvervsejendomme, lagre, sportshaller og private boliger. Hvis du ligesom os er træt af planker og fliser, så vil du glædes over det store univers af alternative og tidsløse gulvtyper, som findes på vores hjemmeside.

Sådan lægges et epoxygulv

Vi lægger designgulve med materialerne epoxy, flydemørtel og polyurethan. Vores gulve er fugefri, cementbaserede og ekstraordinært slidstærke. Den kraftige modstandsdygtighed opbygger vi ved først at lægge et underlag af epoxybaseret primer, dernæst et mellemlag af eventuelt farvet flydemørtel, derpå endnu et lag epoxy og øverst et lag af polyurethan, som giver et skinnende flot resultat. Som du formentlig har regnet ud, kan denne type gulv ikke lægges af enhver, og derfor har vi et hold af erfarne og teknisk dygtige gulvlæggere tilknyttet, som arbejder hårdt for at give vores kunder Danmarks smukkeste gulve.

Vestbjergepoxygulve.dk giver dit et unikt gulv

Vi lytter til dine ønsker og krav og skræddersyr en gulvløsning til dig ud fra dine individuelle behov. Det gælder både gulvets funktion og design, der naturligvis skal gå i spænd med resten af det lokale, gulvet skal lægges i. Hvis du eksempelvis har udsigt til et indretningsprojekt i urban New Yorker-stil, vil vi anbefale dig et gulv i et råt betondesign.

Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på et specialdesignet gulv eller har spørgsmål til dine muligheder for at få lagt et designgulv, ser vi frem til at høre fra dig på telefon +45 ​41 28 33 43 eller mail info@vep​oxy.dk.

admin