Hesteklippere til alle

På Thordal.dk har vi samlet et stort og varieret udvalg af kvalitetsrige hesteklippere. Hvis din hest trænger til en klipning eller en trimning, anbefaler vi dig derfor på det kraftigste at tage et kig på vores hjemmeside, hvor du finder hestetrimmere fra anerkendte producenter såsom Aesculap, Andis, Hauptner, Heiniger og Oster, hvis produkter hører til blandt de bedste på markedet. Vi sælger hesteklippere med varierede funktioner og klippebredder og i forskellige prisklasser helt ned til under 1500 kroner for en kvalitetsklippemaskine. Selvom alle vores produkter er i god kvalitet, hænger pris og kvalitet naturligvis sammen, og derfor finder du også dyrere modeller, hvor kvaliteten tilsvarende er højere. Desuden er der også forskel på hesteklippernes vægt. Nogle foretrækker lette modeller, mens andre foretrækker dem, der ligger tungt i hånden. I vores webshop har vi gjort søgefunktionen så nem og overskuelig som muligt, og derfor kan du også krydse af, hvilken vægt, du ønsker, maskinen skal have.

Derfor skal du klippe din hest

Der findes mange fordele ved og årsager til, at du skal huske klippe og trimme din hest fra tid til anden – nogle mere synlige end andre. For det første gør en trimmet pels og manke det langt nemmere for dig at holde din hest pæn, ren og præsentabel, så den altid er klar til eventuelle stævner og udstillinger. For det andet gør du også din hests liv mere komfortabelt ved at hjælpe den med at holde hårvæksten nede. Med en trimmet pels og manke sveder din hest mindre, og sandsynligheden for at den overopheder under træning sænkes betydeligt. Desuden vil hestens pels også tørre hurtigere, når den er kortere, og det kan give mindre fugt og forbedre miljøet i stalden.

Lydløse klippemaskiner med forskellige funktioner fra Thordal.dk

Størstedelen af de hesteklippere, du finder på Thordal.dk, er lydløse, så hverken du eller din hest genreres af støj under klipningen, men derimod kan have en hyggelig og fortrolig stund, når pelsen skal trimmes. Vores hesteklippere har forskellige funktioner, så du både kan udføre hel- og halvklipninger, dækken- og tæppeklipninger, jagtklipninger og sporklipning. Vi tilbyder både standard klippemaskiner, som har en ”all round” funktion samt klippemaskiner, som er designet til at løse særlige opgaver og trimme og klippe specifikke områder på din hest – eksempelvis dens hoved og ben. Denne type specialmaskiner er særligt relevante for dig, der deltager i udstillinger med din hest.

admin