Beskyt dine medarbejdere: 3 råd til arbejde i industrien

Hvis du på den ene eller anden måde har med industri at gøre, er der en god chance for, at dine medarbejdere eller kollegaer udsættes for mange kemikalier i både luft og andre former i løbet af en arbejdsdag. Der er mange måder at forbedre industriens arbejdsforhold på, og vi kommer her med tre løsninger, som du også bør implementere på din produktion.

Udsugningsarm til din ventilation

Arbejder du med en meget specifik produktion, hvor det kræver akut ventilation lige henover arbejdet? Så kan en udsugningsarm være løsningen for dig. En udsugningsarm kan du trække henover det element, som du er ved at arbejde på. Armen er tilknyttet ventilationen, så dampen transporteres direkte op i ventilationen uden at komme i kontakt med omverdenen. Dette er ideelt til giftige dampe, som man nogle gange arbejder med under en produktion.

Husk en ordentlig ventilation

Ventilation er ikke bare ventilation. Du kan ikke bruge den samme ventilation i din industriproduktion, som du kan derhjemme eller i et storkøkken. Det kræver bedre sugning og større apparater, som kan håndtere de dampe og den røg, der måtte dannes i industriarealet. Det er nemlig afgørende at få dem ud af luften med det samme, hvis du vil passe godt på dine medarbejdere.

Presenninger og visirer

Når man arbejder med varme, gnister og store maskiner, bør man være dækket til, så man hverken selv eller andre kan komme i kontakt med de høje temperaturer og farlige enheder. Her kan en simpel presenning fungere ganske ideelt, og så er det endda en billig løsning. Husk også visirer, som giver ekstra beskyttelse til ansigtet, som er det vigtigste at beskytte.

admin