Giv din hund det allerbedste med Acana hundefoder

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Derfor fortjener din hund også altid det bedste af det bedste. Særligt, når det kommer til foder. Derfor er der kun frisk kød og naturlige ingredienser i Acana hundefoder. På den måde får din hun nemlig kun den slags mad, som den ville have indtaget i den frie natur. Hundefoderet fra Acana kommer desuden også i flere varianter, så du altid har mulighed for at vælge den slags foder, der passer bedst til netop din hund.

Acana hundefoder til både fuldvoksne hunde og hvalpe

Ligesom det også er tilfældet med mennesker, vil din hunds foderbehov ændre sig gennem hele livet. Derfor er der også forskel på, hvilken slags hundefoder du bør give til henholdsvis en hvalp og så en fuldvoksen hund. Derfor fås hundefoderet fra Acana også i flere forskellige varianter. Ligesådan er det også forskelligt fra race til race, hvad foderet bør bestå af. Derfor har du også mulighed for at udvælge en type foder, der passer til din hund og dens behov.

Hundefoder af højeste kvalitet

Når du vælger Acana hundefoder, får du foder af højeste kvalitet. Foderet bliver nemlig fremstillet af Champion Petfoods, som har base i Canada. Her producerer de selv deres foder i højteknologiske køkkener. Foderet bliver altid fremstillet af regionale og friske råvarer. Derfor ved du, at dit hundefoder fra Acana altid er af bedste kvalitet.

Foder, der afspejler din hunds naturlige behov

Når du vælger hundefoder fra Acana, får du også foder, der er sammensat efter din hunds naturlige behov og kost. Derfor er der et højt indhold af kød og et lavt indhold af kulhydrater. På den måde ved du, at din hund får den helt rette næring, så den har de bedste forudsætninger for at være sund og glad.

admin