Huntercph.dk – når hundeudstyret skal have top kvalitet

Er du i markedet efter lækkert og holdbart hundeudstyr, bør du tjekke mærket Hunter. Hunter er et tysk brand, og producenterne bag er et familieforetagende, grundlagt i 1980. Det kendte og velanset brand Hunter står for dyrevelfærd, høj standard, og håndværksmæssig stolthed. På huntercph.dk kan du se de mange lækre produkter, som føres i den store, fysiske butik Hunter Copenhagen i Helsinge. Du finder alt fra dagligt tilbehør til gåtur og leg samt til søvn og hvile – og selvfølgelig lækre mad- og vandskåle, som gør hvert måltid til en fest!.

Hunter – kvalitet og holdbarhed i dagligdagen

Samtlige produkter fra Hunter Copenhagen er udelukkende produceret i kvalitetsmaterialer – og fremstillet til at modstå slid på daglig basis. Du kan, med andre ord, have glæde af dit Hunter Copenhagen produkt i mange år – og det samme kan din hund. På huntercph.dk får du en fuld præsentation af alt det flotte tilbehør, du kan købe til din firbenede ven. Uanset om du og din hund nyder det søde sofaliv, om I er jagtkammerater, eller om I træner agility eller anden form for hundedressur, vil du kunne finde alt det, I har brug for til hverdag eller i forbindelse med hundeshows.

Hundeliner og hundehalsbånd i høj kvalitet

Alle hunde har brug for at komme ud og røre sig – og medmindre du bor på en landejendom, hvor hunden kan løbe frit omkring uden at være til gene for naboer eller dyreliv, har du brug for en solid line og et ditto halsbånd, når hunden skal luftes. Hos Hunter Copenhagen finder du lækre og eksklusive hundeliner, hundesnore, halsbånd og seler, fremstillet i slidstærke materialer som læder, elg skind, nylon, kanvas og neopren. De smukke og funktionelle hundeliner er en fryd for øjet – der er kælet for detaljerne, lige fra de omhyggelige syninger til kvaliteten af karabinhager og spænder. Hundelinerne fås i flere forskellige farver, for eksempel beige, grå, brun, hindbær, sort, orange, turkis og oliven, og holder et elegant og tidløst design. Og de lækre og komfortable halsbånd i rundsyet elgskind fås i mange forskellige størrelser, så du altid kan finde et halsbånd, som passer til netop din hund.

Den perfekte hundeseng fra Hunter Copenhagen

Det er vigtigt, at din hund kan hvile ud efter en travl dag med leg og andre aktiviteter. Hos Hunter finder du lækre, bløde hundesenge, som er udført i slidstærke og rengøringsvenlige materialer. Du kan se det lækre udvalg af tilbehør til hunde på https://huntercph.dk/

Astrid Pedersen