Valueshop: lidt af hvert – men altid til markedets bedste pris

Det kan være svært at finde ud af, hvilket marked man skal sætte sig på, når man starter en webshop. Således også for Valueshop, der i virkeligheden havde primært ét mål med at starte en webshop: At varerne skulle være billigere end konkurrentens.

På grund af målet om billige produkter finder du derfor ikke én linje hos Valueshop, men en lang række forskellige kategorier, hvor du virkelig får værdi for pengene. Og det gælder alt fra vægte og måleapparater til babyartikler og velværeudstyr.

Verdens bedste kontorstol

Et af de produkter, virksomheden er særligt kendt for at sælge, er den populære kontorstol fra Herman Miller – måske verdens bedste kontorstol. Komforten er helt i top, og det samme gælder for selve produktet, der er fremstillet med miljøet for øje. 

Apropos miljøet – Valueshop har en række værdier, der kendetegner virksomheden, og her er miljøet et af punkterne. De bruger kun anerkendte leverandører fra Europa, der kan dokumentere, at varerne er produceret under ordentlige forhold. Miljøet og klodens mennesker er nemlig alles ansvar, mener webshoppens bagmænd.

Fra måleapperater til personlig pleje

De kategorier, Valueshop forhandler varer indenfor, spænder fra babyartikler og alkometre til måleapparater og personlig pleje. Det lyder vildt, men der er faktisk en overordnet linje at spore – selvom det altid er prisen, der er afgørende – nemlig det digitale islæt. Mange af produkterne i de forskellige kategorier er baseret på elektronik i den ene eller anden forstand, og derfor er der alligevel en vis sammenhæng, når du scroller ned over produkterne på siden.

Prisgaranti og kunden i centrum

Målet for Valueshop er at tilbyde kunderne de bedste priser på produkterne, og derfor har de naturligvis udviklet en prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder samme produkt et andet sted til en lavere pris, så kan du blot henvende dig til shoppen, som efterfølgende vil gøre alt for at matche prisen. En fair sammenligning kræver dog:

– at varen er på lager hos den butik, Valueshop skal matche.

– at varen er omfattet af de danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

– at der foreligger dokumentation for den pris, du har fundet.

– at levering er medregnet, da prisen hos Valueshop altid er inklusiv levering.

Udover prisgarantien handler det for Valueshop først og fremmest om at have tilfredse kunder. Og hvis du tager et kig på Trustpilot, vil du se, at det har de. 376 kundeanmeldelser giver i gennemsnit 5 stjerner ud af 5 mulige og dermed karakteren “Fremragende”. De forskellige kunder slår blandt andet på gode priser og hurtig levering, når de anmelder butikken.

Camilla Skøtt