Vælg miljørigtig engangsservice til din næste fest

Det er super træls at holde fest og så skulle stå med tømmermænd og en kæmpe opvask den næste dag. Det gør det langt mindre sjovt for dig at holde fest. Du kan dog gøre det hele meget nemmere for dig selv ved at bruge engangsservice i stedet for. Det kan du smide ud, når festen er slut. På den måde skal du kun pleje dine tømmermænd den næste dag – og ikke kæmpe dig igennem en stor opvask samtidig. 

Men det kan virke som spild, at du bare smider servicet ud, når du er færdig med at bruge det. Hvis du vælger engangsservice i bæredygtige materialer, kan du dog mindske den følelse af spild. For engangsservicet behøver ikke at være lavet af lækkert papir. Det kan også være lavet af for eksempel bambus eller palmeblade. Både bambus og palmer vokser hurtigt, og det skal ikke behandles meget for at blive til godt engangsservice. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. 

Et godt sted for dig at købe engangsservice til din fest eller en anden lejlighed er på boxdelux.dk. De har et stort udvalg af bæredygtigt engangsservice, hvilket gør det nemt for dig at finde lige præcis den slags, som du skal bruge. Det kan være, at du gerne vil servere suppe som skrub af mad til dine venner. Du behøver faktisk ikke engang at gøre en skål beskidt, når du stiller suppen ind på bordet. Blandt det store udvalg er der også en suppeskål. 

Det kan også være, at du gerne vil byde dine venner på lækre tapas som en forret. Det behøver dog heller ikke at svine meget. Du kan købe tallerkener i palmeblade, hvor du kan anrette de små retter. Palmebladene har et meget rustikt look, som giver en flot kontrast til den mad, som du serverer på dem. Til at spise tapas med kan du købe små tapaspinde i bambus. Det gør, at du ikke behøver at gøre bestik beskidt. Mange tapasretter er nemme at spise med de små pinde. 

Men der er selvfølgelig nogle situationer, hvor du har brug for bestik. Det er ikke altid, at dine gæster kan nøjes med pinde, når de skal spise. Det er svært at lave bestik af palmeblade eller bambus, men det kan laves af træ eller bionedbrydelig plastik, der kan bruges til varme retter. Det gør, at du stadig kan vælge den bæredygtige løsning, når du skal have vælge bestik også. 

Emilie Jacobsen